Nieuws, parochieblad en activiteiten

U bevindt zich op de pagina: Home » Bunde » Nieuws, parochieblad en activiteiten

Nieuws:

 

Klik op een link hieronder:

Bron:

Gepubliceerd:

Overzicht vieringen (voor alle 6 parochies) rond Kerstmis 2023 en Oud- en Nieuwjaar 2023_2024 Federatie Edith Stein 2 dec. 2023

 

Verbouwing van de Mariakapel bij de Agneskerk in Bunde

 

Parochie Bunde 28 nov. 2023
Website (www.vier.nu) over de belangrijke christelijke hoogfeesten. Bisdom Roermond 2 maart 2023

 

Koffie/thee drinken na de H. Mis in de Agnes kerk Bunde

 

Wat hebben we dit gemist, gezellig koffie/ thee drinken na de heilige mis en dat allemaal vanwege de coronaregels. Maar dit willen we toch weer opstarten, en wel iedere 3e zondag van de maand. Namens het pastoraal team en het kerkbestuur wil ik u dan ook hartelijk uitnodigen, zondag 18 juli 2021 in de Credozaal. En jongens en meisjes, jullie mogen natuurlijk ook komen, er is limonade. Tot dan.   Wilma Jonkergouw

 

Kerk


De Agneskerk in Bunde is normaliter de gehele dag geopend en toegankelijk voor gebed, het opsteken van een kaarsje of voor belangstellenden. Verzocht wordt de kerk niet te bezichtigen tijdens diensten.
De Agneskerk in Bunde is voorzien van een ringleiding. Ook is zij probleemloos toegankelijk voor mensen met een rolstoel of rollator.

Vrijwilligers

De Agnesparochie wordt gesteund door veel vrijwilligers. Zonder hun bijdrage zou de parochie moeilijk kunnen bestaan. Zij zijn op allerhande terreinen actief zoals:

  • Zangers in de verschillende kerkkoren die de erediensten opluisteren,
  • Acolieten , misdienaars en lectoren die de lezingen verzorgen,
  • Mensen die betrokken zijn bij de voorbereiding van het vormsel, de Eerst H. Communie en de gezinsmissen,
  • Mensen die zorgen voor het poetsen en het onderhoud van de kerk en het wassen van de gewaden, het poetsen van het koper.
  • De collectanten en de mensen die het secretariaat bemannen,
  • Processievoorbereiding en begeleiding, kerststalbouwers.

Vrijwilligers zijn altijd welkom

Wanneer u onze parochie ook wilt ondersteunen neem dan contact op met het parochiebureau. Er is altijd wel iets passends dat gedaan kan worden en zo een bijdrage levert aan de opbouw van onze parochie!

 

Financieel verslag

 

Klik op deze link

 

 

 

 

 

 

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.